WJK:n B pojat jatkoivat voittoputkeaan
Julkaistu: 20.06.2018 00.00

WJK yj:n B-pojat ottivat kolmannen perättäisen voittonsa B1-divisioonassa kukistamalla vahvan alkukauden pelanneen Torniolaisen TP-47:n Keskuskentän nurmella lukemin 3-1 (2-0).

Kolmessa viimeisessä pelissään peräti 10 maalia latonut WJK loi pelin alussa pari hyvää maalipaikkaa vaarallisen hyökkäyskolmikkonsa Erkko Niemeläisen, Heikki Korhosen ja Valtteri Vainosen toimesta, mutta TP - puolustajan ja maalivahdin pelastukset pitivät kotijoukkueen maalitilin nollilla. WJK:n 1-0 avausmaali syntyi kuitenkin liukkaan Korhosen ohitettua torniolaisten maalivahdin matalalla laukauksellaan 24 minuutin kohdalla.

34 minuutilla Korhonen karvasi pallon vierasjoukkueen puolustajalta, kiersi maalivahdin ja siirsi vahvan avausjakson pelanneen WJK:n 2-0 johtoon. Maali oli Korhoselle jo kauden 7:s.

Toisella jaksolla vahvan keskikenttänsä ansiosta TP-47 sai hieman pelinhallintaa itselleen. Vierasjoukkue saikin 2-1 kavennusmaalin 43 minuutin kohdalla, kun kärkäs hyökkääjä siirsi hyvin WJK -maalilla pelaneen Tuomas Venäläisen sivulle torjuman laukauksen maaliin. Takaiskumaalin jälkeen WJK paransi puolustuspeliään ja piti hellesäässä pelatussa kamppailussa fyysisten toppareidensa Jarkko Rissasen ja Eetu Savolaisen johdolla vierasjoukkueen maaliyritykset kurissa.

Ottelun 3-1 loppulukemiin 5 minuuttia ennen ottelun loppua siirsi ensimmäisen B-juniorimaalinsa takatolpalta latonut WJK:n Tomi Klimov.

WJK:n keskikentän pohjalla Mikael Immonen ja laitapuolustaja Eemeli Hänninen tekivät hyvin töitä puolustussuuntaan ja rakensivat peliä mallikkaasti ylöspäin.

Voitollaan WJK nousi 15 pisteeseen ja varmisti paikkansa syksylle hyvin pelaajia kehittävässä B1 -divisioonassa. Kevätkierroksen viimeisessä ottelussa vahvassa vireessä oleva WJK yj. matkaa 30.6. Ouluun, sarjakakkosena majailevan vahvan OTP:n vieraaksi.