Jalkapallokoulu alkaa elokuussa!
Julkaistu: 22.06.2018 00.00

Jalkapallokoulu alkaa elokuussa!

WJK:n jalkapallokoulu aloittaa 8.8.2018 ja tervetulleita ovat 2009 - 2012 syntyneet reippaat pikku futaajat!

Jalkapalloiluun pääsee syventymään syksyn aikana viikottain kokoontuvilla treenikerroilla, yhdessä harjoitellaan, pelaillaan ja nautitaan futiksesta. Valmentajina toimivat WJK:n työntekijät, B-juniorit ja seuran valmentajat.

Ilmoittautuminen sivuston oikeassa reunassa kohdasta ilmoittautuminen / Jalkapallokoulu.

Osallistumismaksu 80 euroa laskutetaan vanhemman sähköpostiosoitteeseen lähetetyllä laskulla Jalkapallokoulun alettua. Osallistumismaksu sisältää 16 harjoitus/pelikertaa syksyn 2018 aikana sekä Jalkapallokoulu T-paidan, juomapullon, diplomin ja vakuutuksen. Pelaajille hankitaan Palloliiton harrastepelipassi ja vakuutus - niitä varten kerätään pelaajatietolomakkeet ensimmäisellä osallistumiskerralla.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.00 alkuun Keskuskentän tekonurmella, syksyllä kelien viiletessä siirrytään myöhemmin ilmoitettavaan koulun saliin. (varaus ryhmäkoon kasvaessa siihen että jaamme ryhmän puoliksi ja harjoitteluaika voi muuttua. Jalkapallokoulun harjoitusajat ja -paikat julkaistaan sivujemme kalenterissa.


WJK on mukana Suomen Palloliitto ry:n Itäisen alueen kehityshankkeessa ja Jalkapallokoulu on osa Tule Mukaan - kampanjaa.


Seuran uusimmat