WJK Varkaus TOIMINNAN VISIO : Lasten kasvaminen ja kehittyminen kodin ja koulun rinnalla urheilun keinoin. Tarjota eri-ikäisille lapsille ja nuorille urheilutoimintaa jalkapallon parissa.

WJK Varkaus Ry on Varkaudessa toimiva yhdistys, joka järjestää pojille ja tytöille harrastus- ja kilpailutoimintaa juniorijalkapallossa sekä talviaikaan futsalissa.

Seuran nuorimmat harrastajat ovat 6-7 vuotiaita. Hieman vanhemmat kilpailevat eri ikäluokkien aluesarjoissa sekä turnauksissa.

Seuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki Varkauden ja lähikuntien nuoret. Jalkapallo on edullinen ja monimuotoinen harrastus, onhan se maailman eniten harrastettu urheilulaji. Tukirahastomme tuella voimme myös auttaa harrastamisen alkuun kustannusten osalta – harrastustuesta lisää tietoja antaa seuran hallitus.

”Joukkueet” sivuilta löydät tarkempaa tietoa eri ikäryhmien joukkueista. Harjoitusajat näet ”Vuorot” kohdasta ja joukkeiden omista kalentereista.

Ilmoittautuminen mukaan joukkueen toimintaan tällä lomakkeella.

Voit myös ilmoittautua joukkueiden kotisivuilla näkyviin yhteystietoihin tai saapumalla paikalle joukkueiden harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle / joukkueenjohtajalle.