Voitto, tasapeli ja tappiot
Julkaistu: 28.08.2023 20.11

WJK P12 pelasi kakkostasolla todellisen superviikonlopun. Peräkkäisten päivien tuplapelit olivat raskaat, mutta antoivat arvokasta kokemusta ylemmästä sarjatasosta. Ennen viikonloppua pohjalla olivat kotiturnauksessa voitto FC Siilistä ja niukka maalin tappio PK-37:lle.

Lauantain Iisalmessa ensimmäisessä pelissä FC Siiliä vastaan alku oli heikko, mutta varkautelaiset kampesivat ansaittuun 3-2 voittoon. Toisessa pelissä KuPS/musta otti niukan 3-4 voiton. Valmentaja Lasse Karppinen kommentoi ottelua, että varsin erikoinen peli. Meni vähän puolin ja toisin räiskimiseksi. Ja kun taululla lasketaan vaan maalit, eikä maalipaikat, niin tuloksena oli harmillinen tappio.

Sunnuntaina oli Joensuussa heti mahdollisuus revanssiin KuPS/mustaa vastaan. Pojat olivat nyt paljon keskittyneempiä ja peli oli enemmän jalkapallon näköistä. KuPS oli jälleen tehokkaampi maalipaikoissa ja vei ottelun lukemin 6-3. Tämäkin peli opetti WJK:lle oman maalin suojelemisen tärkeyttä.

Viimeisessä pelissä vastaan asettui ehkä sarjan taitavin joukkue Jippo-j. Ensimmäisen puoliajan jälkeen Jippo olikin karannut jo 0-3 johtoon. Valmentaja Lasse Karppinen kaivoi kuitenkin taisteluasenteen joukkueeseen ja pojat nousivat hienoon tasapeliin 3-3. Ei voittokaan olisi ollut vääryys, totesi Karppinen. Sarjan viimeiset pelit pelataan 10.9. Kuopiossa.

Viikonlopun maaleista vastasivat Peetu Räsänen (3), Mohammed Almurei (3), Pekko Widgren (2), Jaakoppi Paasonen (2), Nicky Hoffren (1) ja Lucas Immonen (1).

WJK P12/2 osallistuu myös kolmostason sarjaan ja sunnuntaina pelattiin yksittäinen ottelu Varkaudessa. Vastassa oli yli-ikäisyyslupien vahvistama RautU, joka ratkaisi pelin toisen puoliajan maaleilla. Ensimmäinen puoliaika päättyi vielä lukemiin 0-0, mutta pelin jälkeen vieraat poistuivat kotimatkalle 0-7 voitto mukanaan.

WJK P12 –joukkueella on paljon pelaajia ja tämä kolmossarja antaa mahdollisuuden jokaiselle pelaajalle löytää oman tasoisia pelejä, totesi Lasse Karppinen. Tänään vastustaja oli tosin liian vahva. Sarjassa WJK P12/2 on kuitenkin toisena ja kärkkyy jopa sarjan voittoa. Joukkue on voittanut muut pelinsä ja hävinnyt ainoastaan RautU:lle. Jäljellä on vielä kotiturnaus 3.9.