T11:n Futsalkausi käyntiin voitolla ja tappiolla
Julkaistu: 11.12.2022 18.27

WJK:n 2011-2013 syntyneiden tyttöjen joukkue pelasi ensimmäiset sarjaottelunsa futsalissa 11.12.2022 Varkauden Liikuntatalolla.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli FC Siili vihreä. WJK loi useita hyviä maalipaikkoja jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta avausmaalin teki FC Siili toisella puoliajalla. Kotijoukkueena pelannut WJK ei kuitenkaan lannistunut vaan otti lopulta voiton maalein 2-1 Emma Korhosen kahdella osumalla.

Toinen ottelu pelattiin Yllätystä vastaan. Yllätys onnistui ensimmäisellä jaksolla maalinteossa kolmesti. Elle Räsäsen nopeasti toisen jakson alkuun laukoma kavennus nosti hetkeksi WJK:n odotuksia, mutta Yllätys oli lopulta parempi maalein 6-1. Toisella jaksolla koettiin myös dramatiikkaa, kun WJK joutui vaihtamaan maalivahtia maalissa aloittaneen Sanni Rautiaisen saatua tolpasta kimmoneen pallon ikävästi päähänsä. Jo ensimmäisessä pelissä maalia vartioinut Jade Sihvonen siirtyi kentältä tolppien väliin loppupelin ajaksi.

Sarja jatkuu tammikuun 15. päivä Ylämyllyllä.