T12-joukkueen syyskierros käyntiin vahvasti kahdella voitolla
Julkaistu: 29.08.2023 20.18

T12 avasi kakkosen syyskierroksen kahdella hienolla voitolla sunnuntaina 27.8.2023 Kiuruvedellä.
Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli kevätkierroksella seitsemän joukkueen lohkossa neljänneksi sijoittunut ToU. Pelin alku sujui melko tasaisissa merkeissä ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. Ottelun avausosuma nähtiin 22. minuutilla, kun Elle vei WJK:n johtoon hienon syöttökuvion päätteeksi. Riemu maalista jäi lyhyeksi, sillä ToU kuittasi lukemat tasoihin heti seuraavalla minuutilla komealla yksilösuorituksella.
WJK siirtyi uudelleen johtoon toisen puoliajan 10. minuutilla kun Laura vapautti syötöllään Ellen maalin edustalla. Tämän jälkeen ToU ei enää muutamista paikoistaan huolimatta onnistunut tasoittamaan peliä. Sen sijaan WJK kasvatti johtoaan Emman maalilla vajaa kymmen minuuttia ennen loppuvihellystä. Kun enempää maaleja ei enää nähty, WJK pääsi juhlimaan voittoa loppulukemin 3–1.
Päivän toinen vastustaja oli kotikentällään pelannut KiuPa. WJK sai pallon KiuPan maaliin jo ottelun toisella minuutilla, mutta osuma hylättiin keskustelun jälkeen paitsiona. Seuraavan kerran pallo oli KiuPan maalissa 23. minuutilla, kun Jennan tarkka syöttö tavoitti maalia kohti nousseen Ellen. Pari minuuttia myöhemmin Elle osui uudestaan ja tauolle mentiin varkautelaisjoukkueen 2–0 johdossa.
Toisen jakson alussa KiuPa oli lähellä päästä ottelussa tasoihin. Kavennus 2–1 syntyi, kun puoliaikaa oli pelattu vain kaksi minuuttia. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin pallo kävi kulmapotkun jälkitilanteessa toistamiseen WJK:n maalissa. Jälkimmäinen osuma kuitenkin hylättiin, koska erotuomari oli ehtinyt keskeyttää pelin WJK-pelaajan loukkaantumisen vuoksi ennen kuin pallo ylitti maaliviivan. Ottelun loppua kohden pelin hallinta siirtyi WJK:lle ja erän puolivälin jälkeen WJK karkasi tavoittamattomaan johtoon. 3–1-osuma merkittiin Veeralle ja Petran hyvästä suorituksesta syntynyt 4–1-maali KiuPan omaksi maaliksi. Vajaa viisi minuuttia ennen ottelun loppua Emma pääsi kahden puolustajan välistä kaunistelemaan vielä loppulukemiksi 5–1.

Maalien ohella WJK:n joukkueelle tuli paljon onnistumisia myös muilla osa-alueilla. Puolustussuunnassa erityisesti Beeda pelasi hyvät ottelut. Molemmissa peleissä WJK:n maalia vartioi Eva.