T11 pelireissulla Ylämyllyllä
Julkaistu: 12.02.2023 20.14

WJK:n T11-joukkue pelasi sunnuntaina 12.2.2023 kaksi ottelua Itäisen alueen futsalsarjassa.

Ensimmäinen vastustaja FC Siili / Vihreä oli pelannut jo aiemmin päivällä yhden ottelun ja oli alussa selvästi valmiimpi peliin. WJK:n valmentaja Teemu kokeili tässä ottelussa pelaajia hieman uusilla pelipaikoilla, mikä saattoi sekin vaikuttaa ottelun kulkuun. Ensimmäisellä puoliajalla Siili otti ansaitusti kahden maalin johdon. Toisen puoliajan alussa Emma kavensi lukemat kahteen yhteen. Toisella puoliajalla peli oli muutenkin tasaisempaa, mutta kun FC Siili onnistui tekemään vielä yhden maalin, se vei voiton lukemin 3-1.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui Yllätys. Nyt WJK oli pelissä paremmin mukana. Parantuneen kenttäpelin ja maalissa pelanneen Sannin loistavien otteiden ansiosta puoliajalle mentiin 0-0-lukemissa. Toisella puoliajalla Yllätys onnistui tekemään kaksi maalia. Lyyti käynnisti WJK:n hurjan takaa-ajon uransa ensimmäisellä osumalla pari minuuttia ennen loppua. WJK sai vielä ottelun viime hetkillä muutaman todellisen maalipaikan. Esimerkiksi Ellen laukoma vapaapotku viuhui vain hiuksen hienosti ohi maalin. Yllätyksen johto kuitenkin kesti ja se poistui kentältä voittajana lukemin 2-1.