Pelaamisen riemua jalkapallohallissa - T11 ja T12 vierailivat Mikkelissä
Julkaistu: 18.02.2023 19.43

Pelaamisen riemua jalkapallohallissa - T11 ja T12 vierailivat Mikkelissä

T11- ja T12-joukkueiden pelaajat pääsivät pitkästä aikaa kokeilemaan pelaamista isolla kentällä, kun joukkueet kävivät PU-62 vieraana Mikkelin jalkapallohallissa.

Monella pelaajalla nousi hymy huulille, kun he astelelivat ensimmäistä kertaa hallin korkeimman FIFA Quality Pro -luokituksen täyttävälle tekonurmelle. Koulun pieneen saliin ja futsalkenttään talvella tottuneista pelaajista jalkapallokenttä tuntui alkuun suorastaan valtavalta.

Alkulämmittelyjen jälkeen pelattiin harjoitusottelut PU:n vastaavien ikäluokkien joukkueita vastaan. Ottelut olivat ensimmäiset, joissa WJK:n ryhmä jakaantui erillisiin T11 ja T12 joukkueisiin. Se tarkoitti, paitsi lisääntynyttä peliaikaa, myös monelle pelaajalle uutta roolia joukkueessa. Uudessa roolissa oli nyt myös Tommi, joka toimi T12-joukkueen valmentajana Teemun seistessä T11 penkin takana.

Reissulta saatiin hyvää informaatiota ja kokemusta kevättä ja kesän sarjapelejä varten. Seuraavan kerran T11/T12 pelaa jalkapalloa reilun kuukauden kuluttua Klubi-36:n Kevätturnauksessa Iisalmessa.