Hattutemppu T11-joukkueen futsalkauden viimeisissä peleissä
Julkaistu: 18.03.2023 20.42

Hattutemppu T11-joukkueen futsalkauden viimeisissä peleissä

Itäisen alueen T11-futsalsarja pelattiin päätökseen lauantaina 18.3. Siilinjärven Vuorelassa.
Päivän ensimmäisessä ottelussaan WJK kohtasi FC Siili valkean. Kauden aiempia otteluita hyökkäävämmällä ryhmityksellä peliin lähtenyt WJK loi vastustajaa enemmän maalipaikkoja ja voitti ottelun lukemin 4-0. Elle teki hattutempun ja hänen kanssaan hyökkäyksessä vuorotellut Emma vastasi 3-0-osumasta.
Toisessa pelissä vastassa oli Yllätys sininen, joka pääsi yllättämään varkautelaisjoukkueen heti ottelun alkuhetkillä tekemällä 1-0 osuman ajassa 0:09. Pienen hapuilun jälkeen WJK pääsi paremmin peliin mukaan ja maalissa pelannut Jade piti osaltaan lukemat tasaisina. Hyvällä intensiteetillä pelannut Yllätys voitti kuitenkin lopulta ansaitusti maalein 3-0.
T11-joukkueen ensimmäinen kausi futsalsarjassa on nyt ohi ja saaliiksi - kokemuksen lisäksi - tuli kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Talven aikana oli havaittavissa selkeää kehittymistä sekä joukkueena että yksilöinä.
Tämän jälkeen katseet käännetään alkavaan jalkapallokauteen. Viikon päästä sunnuntaina pelataan jo Iisalmessa Klubi-36:n kevätturnauksessa.