Klubi-36 Kevätturnauksesta kotiintuomisina yksi voitto
T11/T12 (-11-13)Julkaistu: 29.03.2023 19.23

Klubi-36 Kevätturnauksesta kotiintuomisina yksi voitto

WJK:n T10, T11 ja T12 pelaajista koottu joukkue osallistui Klubi-36 Kevätturnaukseen Iisalmessa sunnuntaina 26.4. Ryhmä oli liikkeellä kokeilevalla mielellä ja tarkoituksena oli ennenkaikkea saada tuntumaa pelaamisesta ennen tulevaa harjoittelujaksoa.
Ensimmäisessä ottelussa FC Wimmaa vastaan WJK teki avausmaalin. Jatkossa vastustaja sai kuitenkin painettua peliä ajoittain enemmän WJK:n päätyyn ja tuli maaleissa rinnalle ja ohi. Voitto FC Wimmalle 1-2.
Päivän toinen ottelu on ollut varkautelaisjoukkueelle usein hankala ja sitä se oli myös tällä kerralla. Klubi-36 Revontulet pääsi yllättämään WJK:n maalivahdin jo ottelun varhaisessa vaiheessa. Tämä ei kuitenkaan joukkuetta lannistanut ja Klubin-36 toisen maalin jälkeen WJK onnistuikin kaventamaan kulmapotkusta tilanteen kahteen yhteen. Yritystä oli loppuun saakka, mutta tuloksena oli kuitenkin tappio lukemin 4-1.
Kolmannessa ottelussa vastassa oli KuPSin joukkue. Ennakkoluulottomasti fyysisessä pelissä esiintynyt WJK vei voiton maalivahdin avauksesta pompun kautta maaliin painuneella osumalla. Jo hetki ennen voitto-osumaa WJK:lla oli hyvä tilaisuus tehdä maali rangaistuspotkusta, mutta sillä kertaa kova veto osui maalin ylärimaan. WJK:lle siis voitto 1-0, muuten turnauksesssa tappiotta pelanneesta KuPSista.
Lounastauon jälkeen ottelu alkoi hankalasti, kun Klubi-36 Salamat iski maalin heti ensimmäisestä tilanteesta. WJK sai ajoittain luotua paikkoja, mutta maalinteosta vastasi aluksi Klubi-36. 3-1 kavennus ei riittänyt kääntämään peliä ja lopulta Klubi-36 voitti 4-1.
Viimeisessä ottelussa vastassa oli koko turnauksen voittanut ToU. WJK pelasi ottelun läpi hyvällä taisteluilmeellä ja jaksoi kamppailla tiukasti ottelun loppuun saakka. ToU oli kuitenkin parempi maalein 2-0.
Muutamista kolhuista huolimatta joukkueelle jäi reissusta hyvä tunne. Vaikka talven aikana ei ole juuri päästy harjoittelemaan jalkapallon pelaamista, tämän kertaista ja vuodentakaista turnausta vertaamalla voi todeta, että edistymistä on tapahtunut.