T11-joukkueen sarja-avaus Joensuussa 21.5.
Julkaistu: 21.05.2023 17.59

WJK:n T11-joukkue pelasi ensimmäiset ottelunsa Palloliiton Itäisen alueen sarjassa Joensuussa Koilispuiston kentällä sunnuntaina 21.5.2023. Poutasäässä lämpömittarin lukema nousi toisen pelin loppuvihellykseen mennessä +25 asteeseen.
Ensimmäisessä ottelussa WJK kohtasi FC Hertta/2 -joukkueen. Ottelun avausmaalin iski WJK:n Kerttu Venlan syötöstä. FC Hertta tasoitti ennen puoliaikaa, minkä jälkeen ottelu eteni aivan loppuhetkille saakka lukemissa 1-1. Pari minuuttia ennen päätösvihellystä Hertta/2 iski maalin. WJK ei enää onnistunut tasoittamaan, joten tasaisen kamppailun voitto joensuulaisille lukemin 2-1.
Päivän toisessa ottelussa varkautelaisjoukkuetta vastaan asettui FC Hertta, joka oli juuri hetkeä aiemmin kaatanut avausottelussaan KuPSin 3-0. Hertta hallitsi ottelua hienokseltaan, mutta myös WJK:n pelaajat pääsivät ajoittain rakentamaan hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia. WJK:n hienosta taistelusta huolimatta Hertta teki voittoon tarvittava maalit ja vei ottelun lukemin 3-0 (1-0).
Sairastumisten vuoksi vain kahdeksalla pelaajalla liikkeellä ollut WJK:n joukkue jaksoi tsempata hienosti kaksi peliä, eikä avauspistekkään jäänyt kauas. Koska myös valmentaja Teemu joutui jättämään reissun yllättäen väliin, pelattiin tällä kertaa poikkeuksellisesti joukkueenjohtaja Juhan komennossa.