T11-joukkueelle avausvoitto sunnuntaina 28.5.
Julkaistu: 28.05.2023 18.49

T12-joukkueen tavoin T11 onnistui avaamaan voittotilinsä viikonloppuna Varkaudessa Stadium Areenan tekonurmella.

Päivän ensimmäisessä ottelussa WJK kohtasi Klubi-36 Iisalmesta. Ottelun aikana puhaltanut puuskainen tuuli sotki jonkin verran molempien joukkueiden peliä. Enemmän myötäiseen pelannut iisalmelaisryhmä oli hyvällä jalalla liikkeellä ja teki ennen puoliaikaa kolme maalia. Toisella puoliajalla WJK kavensi Saimin osumalla, mutta Klubi-36 vei ottelun oikeutetusti nimiinsä lukemin 3-1.

Päivän toisessa ottelussa varkautelaisjoukkuetta vastaan asettui KuPS/musta Kuopiosta. Tätä peliä hallitsi WJK, joka iski ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia. KuPS paransi hieman toiselle puoliajalle, mutta se ei riittänyt. WJK voitti ottelun lukemin 4-0. Maalinteossa onnistuivat Lyyti (2) ja Kerttu (2). Maalilla nollapelin torjui Sanni.

Samaan aikaan toisella kentällä pelatuissa otteluissa STPS Savonlinnasta voitti ensin KuPS/Mustan ja pelasi sitten tasan Klubi-36 kanssa.