T11: Tasaista vääntöä Varkaudessa
Julkaistu: 28.08.2023 21.57

Itäisen alueen T11-sarja jatkui lauantaina 26.8. Varkaudessa neljällä ottelulla.
WJK pelasi ensin iisalmelaista Klubi-36 vastaan maalittoman tasapelin. Vaikka maalit jäivät puuttumaan molemmilta joukkueilta nähtiin hyviä suorituksia. WJK:n maalilla nollapelin pelasi Jade.
Toisessa ottelussa vastaan asettui STPS:n joukkue Savonlinnasta. Tämäkin ottelu oli tasainen. Ensimmäisen puoliajan viime minuuteilla STPS:n hyökkääjä pääsi vastakkain maalilla pelanneen Liinan kanssa ja onnistui nostamaan pallon maaliin hienolla suorituksella. WJK yritti käynnistää takaa-ajoa, mutta enempää maaleja ei nähty. Loppulukemat siis 1-0 STPS:lle.

Samaan aikaan Stadium Areenan tekonurmen toisella puolikkaalla pelatuissa otteluissa KuPS/Musta pelasi ensin 0-0 STPS:aa vastaan ja hävisi sitten Klubi-36:lle 1-4.