P11 futsal-kausi päättyi viikonloppuna kahteen voittoon
P11 (-13)Julkaistu: 12.02.2024 23.34

P11-joukkue pelasi kaksi ottelua lauantaina 10.2.2024 Ylämyllyssä. Vastassa oli ensimmäisessä pelissä Yllätys ja toisessa Yllätys/sininen.

Ensimmäinen peli päättyi WJK:n 3-1 voittoon. Poikien peli oli alkuun vähän laahaavaa ja Yllätys pääsi heti parin minuutin jälkeen tekemään maalin. Pienen alku kankeuden jälkeen peli saatiin kuitenkin käyntiin ja Arsenii teki WJK:n ensimmäisen maalin vähän ennen puoliajan päättymistä. Toisella puoliajalla WJK:n peli oli jo huomattavasti sujuvampaa ja Bader pääsi laukomaan maalin ajassa 22.32. Kolmannen maalin teki vielä Pyry ajassa 26.43.

Toinen ottelu päättyi WJK:n 6-2 voittoon. Tässä pelissä WJK:n pojilla oli virtaa jo alusta lähtien. Maalintekopaikkoja tuli paljon, mutta pallo ei vaan maaliin asti mennyt. Vihdoinkin WJK sai ensimmäisen maalin, Pyryn lauottua sen ajassa 11.05. Toinen maali seurasi noin minuutin päästä Arseniin tekemänä. Vielä ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä Bader teki kolmannen maalin ajassa 13.33.

Toinen puoliaika käynnistyi hyvin Jeren tehtyä neljännen maalin kun peliä oli pelattu alle 20 minuuttia. Tämän jälkeen poikien peli tuntui hyytyvän ja Yllätyksen joukkue sai tehtyä kaksi maalia lyhyessä ajassa. Onneksi kipinä peliin taas syttyi ja pojat tekivät vielä kaksi maalia minuutin sisällä ennen pelin loppua. Näistä ensimmäisen laukoi Bader ja toisen Sulo.

P11-joukkueen ensimmäinen futsal-kausi sujui kokonaisuudessaan hienosti, kun kaikista otteluista selvisivät voittajina.