P12 kausi alkanut voitokkaasti
P12 (-12)Julkaistu: 19.05.2024 23.03

P12 joukkueen kausi Kolmosessa on alkanut voitokkaasti, kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä on tullut pelkästään voittoja. Lauantaina 11.5 käytiin avaamassa sarjakausi Pieksämäellä SaPa Vihreän vieraana. Ensimmäisellä puoliajalla johdettiin 2-1. Kovasta kotijoukkueen painostuksesta huolimatta lisämaaleja ei pelissä nähty joten WJK:lle kauden avausvoitto. Kuten valmentaja Janne Lappi kommentoi, pojilta tosi kova taistelu ja hieno voitto!

Sunnuntaina 19.5 vuorossa oli kevätkauden kotiturnaus joka päästiin pelaamaan 24C aurinkoisessa kelissä. Ensimmäisenä vastaan asettui KuPSin Musta B joukkue, jonka WJK voitti puhtaasti 6-0. Toisessa pelissä KuPSin Keltainen joukkuetta vastaan ensimmäinen puoliaika taisteltiin tasatuloksessa 0-0 mutta toisella puoliajalla WJK meni menojaan ja voitti ottelun lopulta 4-0.

P12 Kolmosessa pelataan seitsemän peliä joista seuraavat kaksi jo tulevana lauantaina Pieksämäellä Kuopion Eloa ja Tourulan Urheilijoita vastaan. Kevät kauden viimeiset pelit pelataan Leppävirran Vokkolan kentällä tiistaina 11.6. Lohkon voittaja nousee syyskaudelle P12 kakkoseen.