WJK P12 kevätkierros päätökseen
P12 (-12)Julkaistu: 11.06.2024 23.11

WJK P12 joukkue sijoittui Palloliiton itäisen alueen P12 kolmosessa omassa lohkossaan hienosti toiseksi. Ainoa tappio tuli Pieksämäen turnauksessa lohkon ylivoimaisesti maalierolla 58-6 voittaneelle Toivalan Urheilijoiden (ToU) yhdistelmäjoukkuelle, pelissä saatiin oppia maalierolla 12-1. Toinen peli Pieksämäelle pelattiin Kuopion Eloa vastaan. Ensimmäisen puoliajan jälkeen johdettiin 2-0 mutta toisen puoliajan viimeisellä minuutilla Elo onnistui puristamaan lopulta 2-2 tasapelin.

Kevätkierroksen viimeiset pelit käytiin pelaamassa tiistaina 11.6 Vokkolan tekonurmella Leppävirralla. Ensimmäisessä pelissä voitettiin KuKi maalein 7-2 ja toisessa pelissä SoU maalein 5-1. Molemmissa peleissä joukkueelta nähtiin todella taitavaa yhdessä pelaamista ja hienoja onnistumisia koko joukkueelta, maalejakin pääsi tuulettamaan kahdeksan eri pelaajaa! Valmentaja Janne Lapin sanoja lainaten Leppävirralla oli sellainen joukkue josta sai todella olla ylpeä.

Kiitokset pelaajille, vanhemmille ja joukkueen taustoille hienosta sitoutumisesta ja osallistumisesta kevätkierrokselle! Juhannuksen jälkeen vietämme kevätkauden päättäjäisiä ja heinäkuussa vieraillaan isolla kirkolla ihmettelemässä Helsinki Cupin tunnelmaa P12 harrastesarjassa. Elokuussa osallistumme ensimmäistä kertaa Kuopiossa pelattavaan Kuopio Cupiin ja jatketaan P12 kolmosen syyskierroksen sarjapelejä.