T13: Hyvä peli ei riittänyt pisteille Kuopiossa
T12/T13 (-11-13)Julkaistu: 30.01.2024 20.25

T13 Futsal-ykkönen jatkui vaalisunnuntaina 28.1. Kuopiossa neljällä ottelulla. Päivän ensimmäisessä pelissä KuPS päihitti FC Siilin 7–3.

Toisessa ottelussa kohtasivat WJK ja Yllätys, joiden edellinen ottelu viikkoa aiemmin päättyi WJK:n 2–0-voittoon. Tällä kerralla Yllätys aloitti maalinteon, kun peliä oli pelattu 3:35. WJK:n tasoitus syntyi hienolla yksilösuorituksella ajassa 10:47. Veera katkaisi Yllätyksen avausheiton, pääsi nousemaan laukaisusektoriin ja upotti laukauksen maalin alakulmaan. Erän lopussa Yllätys siirtyi 2–1-johtoon läpiajon päätteeksi. Toisen erän alussa WJK tasoitti. Veera katkaisi omalla alueella Yllätyksen syötön ja lähetti Venlan hyökkäykseen. Venlan laukauksen Yllätyksen maalivahti torjui, mutta Sanni ehti irtopalloon ennen Yllätyksen puolustusta ja pamautti pallon maaliin. Tasalukemissa edettiin aivan ottelun viime minuuteille saakka. Yllätys onnistui siirtymään johtoon ajassa 27:47, minkä jälkeen WJK:n peli sekosi hetkeksi. Yllätys hyödynsi paikkansa tehokkaasti, osin tuurillakin, ja takoi taululle lukemat 6–2. Viimeisen puolen minuutin aikana WJK:sta kavennusta pääsivät yrittämään vielä Veera ja Sanni, mutta enempää maaleja ei ottelussa enää nähty.

Pitkää taukoa ei varkautelaisjoukkue ehtinyt pitää, sillä heti seuraavana oli vuorossa WJK:n ja KuPSin ottelu. WJK lähti parantamaan edellisestä kohtaamisesta, josta KuPS otti pisteet maalein 11–2. WJK:n puolustus toimi tällä kerralla hyvin. KuPS onnistui kuitenkin maalinteossa kahdesti. Ensin ajassa 2:51 ja toistamiseen pelikellon näyttäessä 5:47. Ennen toisen erän puoliväliä Elle kavensi lukemiksi 2–1 KuPS-puolustuksen estelyistä välittämättä. Tämän jälkeen WJK tavoitteli tasoitusta ja KuPS vastaavasti pyrki lisäämään johtoaan. WJK:n hyvää esitystä ei tällä kerralla palkittu sarjapisteillä, mutta aiemmin keskimäärin yli yhdeksän maalia per ottelu iskeneen KuPSin pitäminen kahdessa maalissa oli joukkueelta hyvä suoritus.

Päivän viimeisessä ottelussa Yllätys voitti FC Siilin 6–1.