T12: Nelossija Klubi-36:n Kevätturnauksessa
T12/T13 (-11-13)Julkaistu: 09.04.2024 21.11

WJK:n joukkue sijoittui sunnuntai 7.4.2024 Iisalmen jalkapallohallissa pelatussa kahdeksan joukkueen turnauksessa neljänneksi. Pronssi karkasi sijoitusottelussa harmittavalla viimeisen minuutin maalilla ToU:lle.

Pienellä kymmenen pelaajan ryhmällä turnauksessa pelannut WJK aloitti päivän kaatamalla Klubi-36 joukkueen 3–1. Toisessa pelissä ToU Valkoinen oli parempi lukemin 1–0. Viimeisessä alkusarjan ottelussa kaatui FC Hertta 2–1.

Toinen sija tasaisessa alkulohkossa tarkoitti WJK:lle paikka ylemmässä jatkokaaviossa. Ensimmäisessä sijoitusottelussa tuli vastaan Yllätys. Ottelu oli WJK:lle vaikea. Vailla Yllätys oli kentällä selkeästi parempi joukkue, loppulukemat 6–0 eivät anna aivan täyttä kuvaa ottelusta. Kolmisen minuuttia ennen loppuvihellystä tullut 4-0-maali näytti sivusta katsoen paitsiolta. Sen jälkeen WJK:lle tuli pieni henkinen notkahdus ja Yllätys pääsi tekemään vielä kaksi nopeaa maalia.

Edellisen ottelun pettymyksen jälkeen WJK sai kaivettua pronssipeliin hyvän taisteluilmeen. Väsymyksestä huolimatta pelaajat jaksoivat uskoa mahdollisuuksiinsa. Maalinteon aloitti Tou Valkoinen, mutta WJK taisteli hienosti pelin tasoihin. Valitettavasti taistelua ei tällä kerralla palkittu, sillä ToU onnistui iskemään voitto-osuman juuri ennen peliajan loppua.

Aiemmista vuosista poiketen WJK oli tänä keväänä ehtinyt treenata tekonurmella jo useamman viikon ennen Kevätturnausta. Se näkyi selvästi joukkueen otteissa parannuksena verrattuna edellisiin vuosiin, kun pelaamaan on tultu parin ulkotreenin jälkeen.