T11-joukkueen kevätkierros päätökseen Pieksämäellä
Julkaistu: 19.06.2022 15.01

T11 pelasi kevätkierroksen viimeiset sarjapelinsä Pieksämäellä sunnuntaina 19.6. Sateen kastelema nurmikenttä oli pelialustana uusi tuttavuus, sillä aiemmat sarjapelit on kaikki pelattu tekonurmella ja enimmäkseen kuivassa säässä.

Pelit käynnistyivät iloisesti, kun WJK siirtyi nopeasti 1-0 johtoon KuKia vastaan. Vastustaja tasoitti kuitenkin pian ja tauolle mentiin tilanteessa 1-3. Toisella puoliajalla WJK ei saanut enää maalia aikaan ja KuKi meni menojaan. Peli päättyi 1-7.

Toisessa ottelussa vastassa oli järjestävä seura SaPa. WJK sai ajoittain luotua painetta hyökkäyspäässä, mutta kavennus tilanteessa 4-1 jäi WJK:n pelin ainoaksi osumaksi. Loppulukemat 8-1 kertovat ennen kaikkea SaPan tehokkaamasta viimeistelystä, vaikka kotijoukkue toki muutenkin ansaitsi voittonsa.

T11-joukkueen otteet ovat kehittyneet selvästi kauden ensimmäisistä otteluista ja Pieksämäelläkin nähtiin monia onnistuneita suorituksia. Joukkue jatkaa harjoituksia vielä kolmisen viikkoa ennen kesätaukoa, sekä pelaa Varkaudessa kaksi harjoitusottelua 1.7. ja 8.7.