T11-joukkueen syyskierros pakettiin 28.8. Pieksämäellä
Julkaistu: 28.08.2022 16.50

WJK:n T11-joukkue pelasi sunnuntaina 28.8. kaksi ottelua Pieksämäen Keskuskentällä. Lämpötila ei noussut niin korkeaksi kuin edellisenä viikonloppuna, mutta sää oli nytkin varsin kesäinen. Kosteus teki Keskuskentän nurmesta hitaan, mikä saattoi jossain määrin näkyä pelaajien suorituksissa. Edellisillan käynti Kansallisen Liigan ottelussa KuPS-HJK saattoi sekin hieman vaikuttaa joidenkin WJK-pelaajien otteisiin.
Ensimmäisessä pelissä kohdattiin kauden aikana jo tutuksi tullut LehPa. Peli eteni tasaisissa merkeissä aivan avausjakson loppuun, jolloin LehPa iski taukotilanteeksi 1-0. Toisella jaksolla LehPa teki 2-0-maalin käsivirheen seurauksena tuomitusta rangaistuspotkusta. WJK pääsi vielä kaventamaan, mutta LehPa vei voiton lopulta lukemin 2-1.
Toisessa ottelussa vastaan asettui uusi tuttavuus KuPS/Musta. Rohkeaa kontaktipeliä yksivastaanyksitilanteissa pelanneet Kuopiolaiset olivat WJKlle kova vastus, vaikka heillä oli valmenuksen mukaan kokoonpanossa joitain ensikertalaisiakin.
KuPS takoi ensimmäisellä jaksolla johtolukemikseen 5-0. Toisella puoliajalla peli oli tasaisempaa. Huollolle tuli töitä, kun WJK:n maalivahti jäi törmäyksen seurauksena kentän pintaan vetämään henkeä. Tilanteesta selvittiin kuitenkin ilman suurempia kolhuja. KuPS teki jälkimmäisellä puoliskolla vielä kaksi maalia, joten loppulukemiksi kirjattiin näin 7-0 voitto kuopiolaisille.
WJK T11 pelasi sarjan syyskierroksen tiukkaan tahtiin elokuussa peräkkäisinä viikonloppuina. Syksy ei kuitenkaan ole pelkkää harjoittelua, sillä joukkue pelaa syyskuussa ainakin yhden harjoitusottelu ja matkaa lokakuun alussa perinteikkääseen Saimaa Turnaukseen. Siellä 2012 syntyneet pelaajat pääsevät mittaamaan tasonsa oman ikäluokansa joukkueita vastaan.