T11-joukkueen syyskierros käyntiin kahdella ottelulla 6.8.
Julkaistu: 06.08.2022 19.02

T11-sarjan syyskierros alkoi WJK:n osalta lauantaina 6.8. kahdella ottelulla High Pine Lanen helteisellä tekonurmella.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui FC Hertan joukkue, joka käänsi ottelun itselleen komeilla kaukolaukauksilla 13-1 (9-0). Toisen puoliajan loppupuolella syntynyt kavennusmaali räjäytti vaihtopenkin ilohuutoihin ja loi uskoa varkautelaisjoukkueeseen.

Päivän jälkimmäisessä ottelussa vastustajaksi tuli Yllätys. Peli eteni pitkään tasaisissa merkeissä kunnes Yllätys pääsi tekemään kaksi maalia ensimmäisen puoliajan loppuun. Toisella puoliajalla WJK kavensi ja rakensi useita paikkoja tasoitukselle, mutta loupulta peli päättyi 3-1 Yllätykselle.

Päivän pelit saatiin pakettiin sopivasti hieman ennen kuin ukkosrintama saapui Lehmoon. Seuraavat ottelut joukkue pelaa jo viikon kuluttua sunnuntaina 14.8. Varkaudessa Stadium Areenalla.