T11-joukkueella hikinen iltapäivä Joensuussa
Julkaistu: 20.08.2022 19.44

WJK:n T11-joukkueen pelit jatkuivat lauantaina 20.8. Joensuussa kahdella ottelulla. Edellisten viikonloppujen tapaan sää oli aurinkoinen ja lämmin. Kentän mittari näytti pelien alussa +29 astetta.

Ensimmäisessä ottelussa ToU otti pelin haltuun heti alusta alkaen ja johti puoliajalla jo 4-0. Toisella puoliajalla varkautelaiset paransivat, mutta hyvin pelannut vastustaja vei ottelun lopulta numeroin 7-0.

FC Herttaa vastaan pelatun ottelun alku sujui tasaisissa merkeissä. Puoliaika kuitenkin lopulta Hertalle 2-0. Toisen puoliajan alussa WJK pysyi vielä pelissä mukana, mutta helteinen sää näytti ottelun loppua kohden vievän mehut varkautelaisista. Kotijoukkue takoi toisella jaksolla neljä maalia, joten loppulukemiksi kirjattiin 6-0 voitto FC Hertalle.

Pelien jälkeen joukkue kävi vilvoittelemassa Pielisjoessa, minkä jälkeen jatkettiin vielä herkuttelemaan pitsalla ja burgereilla ennen kotimatkaa.

T11-joukkueen syyskierros laitetaan sarjapelien osalta pakettiin jo reilun viikon kuluttua Pieksämäellä.