P11 (-12)Julkaistu: 12.05.2023 20.01

Kauden aloitus

WJK:n 11-vuotiaiden poikien joukkue sai keskiviikkona 10. toukokuuta vastaansa kotikentälle kaksi Jipon joukkuetta Joensuusta. WJK pelasi 16 pojan voimin. Mukana oli useita ensikertalaisia, eikä pieneltä varustesähläykseltä näin kauden ensimmäisessä pelissä säästytty. Mutta siitäkin selvittiin ja kaikki pääsi pelaamaan.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Jippo-j/Musta. Peli pyöri pitkälti joensuulaisten päädyssä, mutta jotenkin vastustaja onnistui laukomaan kolme osumaa. Weeti teki kotijoukkuelle lopuksi yhden maalin, eli peli päättyi Jipolle 1-3.

Toisessa pelissä vastassa oli Jippo-j. Weeti nappasi ensin vapaista maailin, mutta vierasjoukkue napsutteli sen jälkeen vielä kolme maalia ja peli päättyi vieraille lukemin 1-3.

Maalissa taituroivat WJK:saa Aapeli, Topi ja Panu. Fair Play-kortti ojennettiin ensimmäisessä pelissä Eemelille ja toisessa pelissä Topille.

Tappiosta huolimatta pelit kulkivat ja joukkue on hitsaantunut mukavasti yhteen. Kehitystä on tapahtunut kovasti ja tästä on hyvä jatkaa kohti kesän treenejä ja pelejä.

Seuraavan kerran kisataan jo viikon päästä 21.5 Lehmossa Kontiolahdella.

Peli raportin kirjoitti Weetin avustuksella Päivi.


Joukkueen uusimmat uutiset