Comets Cup 2023
Julkaistu: 21.08.2023 21.31

Elokuun 19 ja 20 päivä osallistuttiin Jyväskylän Komeettojen järjestämään Comets Cupiin. Aurinkoisessa säässä pelasimme Huhtasuon nurmella viisi kovaa peliä, lauantaina neljän joukkueen lohkovaiheessa kolme peliä ja sunnuntaina kaksi sijoituspeliä.

Turnaus alkoi Äänekosken Huiman T12 tyttöjoukkuetta vastaan 6-0 tappiolla.

Toisessa pelissä päästiin jo maalien makuun kun Jyväskylän Komeetat kaatui maalein 4-1. Ensin Aapeli tykitti hienon vapaapotkun suoraan maaliin ja toisen maalin kulmasta Komeettojen pelaajan kautta. Jimi onnistui tekemään WJK:n kolmannen maalin, neljäs maali lipsahti vastustajalta omaan maaliin suoraan keskialoituksesta. Komeetat onnistui toisella puoliajalla kertaalleen mutta WJKlle ansaittu voitto.

Kolmannessa pelissä FC JPSn oranssia joukkuetta vastaan ensimmäinen puoliaika oli hienoa pelin hallintaa, Vienon tekemällä maalilla johdettiin 1-0. Toisella puoliajalla vastustaja käytti tilanteet tehokkaasti hyväkseen ja vei voiton 4-1. Näin ollen sijoitus alkulohkossa oli kolmas ja sunnuntaina pelataan sijoituksista 9-12.

Sunnuntai aamuna SuPaa vastaan ensimmäisen puoliajan jälkeen johdettiin Jimin tekemällä maalilla 1-0 mutta toisella puoliajalla SuPa onnistui maalinteossa viidesti ja vei voiton 5-1.

Viimeinen peli Komeettojen T11 joukkuetta vastaan oltiin Joukkue isolla J:llä, kaikki pelasivat omaa sovittua paikkaansa, hyökättiin tehokkaasti ja kaikki osallistuivat myös puolustamiseen. Maalejakin tehtiin viisi, tällä kertaa onnistujina Eino, Oliver, Juuso ja Vieno kahdesti.

Voittoon oli mukava lopettaa hienosti järjestetty turnaus. Lopullinen sijoitus 16 joukkueen sarjassa oli yhdestoista.