Voitto ja tappio kuumasta kesäkuun illasta Leppävirralta
Julkaistu: 17.06.2023 14.10

Voitto ja tappio kuumasta kesäkuun illasta Leppävirralta

Säät ovat suosineet kevätkauden pelejä, niin myös perjantaina 16.6 Leppävirralla, jossa vastassa olivat Kuopion Elo ja KUPSin tyttöjoukkue.

Ensimmäisessä pelissä Eloa vastaan WJK:lla oli peli hyvin hallussa koko ajan ja vauhtia riitti tekonurmella.

Ensimmäisellä puoliajalla Elo nappasi yhden maalin Panu pitäessä muutoin maalin tyhjänä. Toisella puoliajalla WJK:lla oli useita hyviä paikkoja ja taitavasti edenneitä tilanteita. Weeti tasoitti lukemiin 1-1. Elo kuitenkin tykitti lopussa vielä kaksi maalia ja voitti lukemin 3-1. Reilun pelaajan kortti ojennettiin Vienolle.

Toisessa pelissä oli vastassa KUPSin tyttöjoukkue. WJK hallitsi peliä koko ajan, vaikka myös kuopiolaiset olivat nopeita ja taitavia pallon käsittelijöitä. Hiukan epäselvää taisi useimmille olla, kuinka rajusti tyttöjä vastaan pelataan. Jimi avasi WJK:n maalitilin laukomalla rankista luvut 1-0. Ensimmäisellä puoliajalla Juuso tykitti vielä luvuiksi 2-0. Toisella puoliajalla KUPS terästäytyi, mutta Vieno sai tehtyä WJK:lle vielä yhden maalin ja peli päättyi WJKL:lle lukemiin 3-0. Reilun pelaajan kortti ojennettiin Atelle.

Kevään aikana on treenattu ja pelattu ahkerasti ja se myös näkyi kentällä. Kehitystä on tapahtunut paljon. On vauhtia, hienoja syöttöketjuja, väliintuloa ja tarkkoja laukauksia. Tästäpä on kiva jatkaa loppukuun Saimaan liiga peleihin. Sarjapelit jatkuu heinäkuun lopussa.