Kauden päätösturnauksesta kaksi voittoa
Julkaistu: 17.09.2023 21.41

Kauden päätösturnauksesta kaksi voittoa

Palloliiton P11 Taso2 sarja saatiin päätökseen kun viimeiset pelit pelattiin Toivalan Urheilijoiden kotikentällä Tanhulan tekonurmella sunnuntaina 17.9. Tähän aikaan vuodesta keli saattaa olla jo todellä syksyinen kuten tänäänkin, taivaalta tuli vettä ja tuuli puhalteli niin että sadekatokset oli lähteä tuulen mukaan.

Tuuli ja tuisku ei WJK:n pelaajia haitannut sillä ensimmäisessä ottelussa Outokummun Pallon joukkuetta vastaan pallo pysyi hallussa ja voitto vahvasta vastustajasta otettiin maalein 4-1. Puolustus pelasi jälleen vahvasti, keskikentän kautta rakennettiin peliä kohti vastustajan maalia ja maalien teossa onnistuivat Vieno, Jimi, Topi ja Iiro. WJK:n maalissa Aatun kaverina debytoi P9 ikäinen Unto jolta nähtiin useita hienoja torjuntoja ja pelin avauksia. Unto palkittiin myös reilupeli -kortilla pelin päätteeksi.

Toisessa pelissä tuuli vaan yltyi, puhurin lailla hyökättiin kohti vastustajan maalia. Välillä hyökkäysintoa tosin oli hieman liikaa ja vastustaja pääsi iskemään vastahyökkäyksistä. Rutiinilla peli kuitenkin voitettiin maalein 8-3. Tässä pelissä Vieno, Jimi ja Topi onnistuivat maalinteossa kahdesti, Oliver ja Iiro kertaalleen. Mikkomatti palkittiin reilupeli -kortilla.

Vaikka sarjassa ei virallisesti laiteta joukkueita paremmuusjärjestykseen kun kaikki sarjan 22 joukkuetta eivät pelaa kaikkia joukkueita vastaan, oltiin kuitenkin SuPa/ oranssin kanssa syyskauden parhaat joukkueet, molemmilla saldoina 6 voittoa, 1 tasapeli ja vain 1 tappio!!

Keskiviikkona 20.9 pelataan vielä uusille pelaajille tarkoitetun Saimaa Liigan finaalit jonka jälkeen katse jo kohti seuraavaa kautta. Harjoituksia jatketaan keskuskentän tekonurmella kunnes talvi ajaa sisätiloihin. Sisävuoroja saatiin talvikaudelle vain kaksi tunnin vuoroa joten yritetään saada kutsuja harjoitusvastustajiksi naapurikaupunkien palloiluhalleihin jotta seuraavaan kauteen ei tarvitsisi lähteä kauhean pitkältä takamatkalta.