Onnistunut kotiturnaus
Julkaistu: 03.09.2023 22.56

Onnistunut kotiturnaus

Syyskuun ensimmäisenä lauantaina isännöitiin miniturnausta jossa Stadium Areenan nurmelle saatiin vieraaksi SoU, KuPS ja SaPa. Aamupäivän sade lakkasi juuri ennen ensimmäisiä pelejä joten saatiin nähdä WJK:lta hyväkuntoisella nurmella kaksi huippu peliä. Molemmat pelit sujuivat kotijoukkueelta voitokkaasti, hyökättiin, rakennettiin peliä ja puolustettiin uhrautuvasti joukkueena. Mikkomatti, Topi ja Weeti pitivät puolustuslinjan tiiviinä, yksittäiset vastustajan maalipaikat Aatu ja Panu torjuivat vuorotellen varmasti kuin muuri. Iiro, Eino B ja Vieno vuorottelivat kärkipelaajina, Atte, Eino H, Juuso, Mikael, Oliver, Rasmus ja Jimi rakensivat peliä keskikentällä. Peluuttamisesta vastasivat Janne ja Mikko.

Ensimmäinen peli SoUn joukkueta vastaan voitettiin puhtaasti 9-0. Maaleja pääsivät tuulettamaan Weeti ja Topi kahdesti mahtavilla kaukovedoilla, Vieno kolmesti sekä Atte kerran. Yksi maaleista lipsahti SoUn oman pelaajan kautta maaliin. Weeti palkittiin reilun pelaajan kortilla.

Toinen peli KuPSin tyttöjä vastaan päättyi 4-0, maalinteossa Jimi ja Topi onnistuivat kertaalleen ja Iiro kahdesti, Iirolle myös vihreä kortti reilusta pelistä.

Kaikin puolin kotiturnaus oli onnistunut. Pelaajien tukijoukot osallistuivat upeasti kotiturnauksen järjestämiseen leipoen, kioskia pyörittäen ja makkaraa paistaen. Pelinohjaajat Lauri ja Tane vihelsivät rikkeet niin että pelit sujuivat reilun pelin hengessä.