Julkaistu: 27.05.2023 12.22

Hellepäivän peli reissu Lehmoon

Sunnuntaina 21. toukokuuta P11- joukkue suuntasi pelimatkalle Lehmoon 16 pelaajan voimin. Mukana oli kaksi täyttä kentällistä.

Pojat ottivat alkulämmittelyksi puolen tunnin harkkapelit ja sitten vastaan asettuikin kotijoukkue LehPa. Ensimmäisen maalin lehmolaiset lauloivat heti ensiminuutilla. WJK tasoitti kuitenkin nopeasti 1-1 lukemiin. Ensimmäisellä puoliajalla LehPa paukuttelu vielä kaksi maalia, mutta WJK tasoitti ennen taukoa lukemiin 3-2.

Toinen puoliaika alkoi WJK:n vahvalla menolla ja pojat tykittivät yhteen putkeen kolme maalia. WJK johtikin jo lukemin 5-3. Loppuaika oli sitten lehmolaisten juhlaa ja he tekivät vuorostaan peräjälkeen kolme maalia. Peli päättyi siis LehPan voittoon lukemin 5-7.

Toisessa pelissä vastassa vastassa oli FC Pogosta Ilomantsista. Vaikka WJK pelasi hyvin, Ilomantsin pojat olivat vahvempia.

Pogosta johti peliä 2-0, kun WJK laukoi lukemiin 2-1. Tämän jälkeen alkoi FC Pogostan maali-iloittelu ja joukkue karkasi numeroin 9-1. Sitten olikin WJK: n vuoro ja maaleja syntyi kolme peräkkäin. Loppulukemat FC Pogotalle 4-9.

Mukava helteinen pelipäivä, hyvä tunnelma ja paljon uusia kokemuksia sekä onnistumisia tuli kaikille. Kovasti odotetun ensimmäisen pelin paineet olivat nyt toisissa peleissä vaihtuneet rennompaan menoon.

Seuraavan kerran WJK:n P11-joukkue matkaa pelaamaan Siilinjärvelle 11.kesäkuuta.

Peli raportin kirjoitti Päivi Weetin avustamana.