WJK Varkaus TOIMINNAN VISIO : Lasten kasvaminen ja kehittyminen kodin ja koulun rinnalla urheilun keinoin. Tarjota eri-ikäisille lapsille ja nuorille urheilutoimintaa jalkapallon parissa.

WJK Varkaus Ry on Varkaudessa toimiva yhdistys, joka järjestää pojille ja tytöille harrastus- ja kilpailutoimintaa juniorijalkapallossa sekä talviaikaan futsalissa. Seuran nimi muuttui vuoden 2017 lopussa WJK Juniorit ry.stä WJK Varkaudeksi.

Seuran nuorimmat harrastajat ovat 6-7 vuotiaita. Hieman vanhemmat kilpailevat eri ikäluokkien aluesarjoissa sekä turnauksissa ja joukkueista korkeimmalla tasolla pelaa P15 alueellista kakkosta. Seurassamme aikuisille toimii naisten edustus- ja harrastejoukkue.

Seuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki Varkauden ja lähikuntien nuoret. Jalkapallo on edullinen ja monimuotoinen harrastus, onhan se maailman eniten harrastettu urheilulaji. Yhteistyökumppanimme Varkauden Aluelämmön tuella voimme myös auttaa harrastamisen alkuun kustannusten osalta – harrastustuesta lisää tietoja antaa seuran hallitus.

”Joukkueet” sivuilta löydät tarkempaa tietoa eri ikäryhmien joukkueista. Harjoitusajat näet ”Vuorot” kohdasta ja joukkeiden omista kalentereista.

Mukaan harrastukseen voit ilmoittautua seuran toimistolle (kts. sivu ”Yhteys”), joukkueiden kotisivuilla näkyviin yhteystietoihin tai saapumalla paikalle joukkueiden harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle / joukkueenjohtajalle.