PERHEFUTIS   KESKIVIIKKOISIN  KLO 17 - 18 KESKUSKENTÄN TEKONURMELLA
WJK Varkaus RyJulkaistu: 10.05.2022 21.12

PERHEFUTIS KESKIVIIKKOISIN KLO 17 - 18 KESKUSKENTÄN TEKONURMELLA

ellurei!

MITÄ ON PERHEFUTIS?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Kevät on pitkällä ja menemme kovaa vauhtia kohti kesää. Perhefutis on käynnistynyt ja harjoitukset ovat torstaisin klo 17–18 keskuskentän tekonurmella. Kaikki vanhat ja uudet perheen pienimmät ovat tervetulleita vanhempiensa kanssa pelailemaan kanssamme kentälle. Perhefutis on tarkoitettu 4-6 vuotiaille pelaajille, mutta tilanteiden mukaan jopa seitsemän vuotiaatkin voi tulla kokeilemaan perhefutiksen parissa ennen siirtymistä nuorimpaan ikäluokkaan.

Perhefutikseen voi tutustua alkuun muutaman tapahtuman verran ja sen jälkeen, jos haluaa jäädä mukaan, niin Perhefutiksen hinta on 50 €. Hinta sisältää ohjauksen, harrastepassin, vakuutuksen, T-paidan sekä seuran jäsenmaksun sekä HYVÄN MIELEN!

JOS TARVITSET LISÄTIETOA PERHEFUTIKSESTA OTA YHTEYTTÄ SEURATYÖNTEKIJÄMME KIMI VÄNTTISEEN, NIIN KIMI KERTOO LISÄÄ. PUHELIN 041-311 7953.

Jalkapallon täytteistä kevättä kaikille!