T12: Niukka tappio kotikentällä
Julkaistu: 15.09.2023 21.46

WJK kohtasi Stadium Areenan tekonurmella naapurikaupungin joukkueen T12 kakkosen ottelussa maanantaina 11.9. Ennakkoasetelmat kello 17:30 alkaneessa ottelussa olivat kutkuttavat. Kolme voittoa sarjan neljästä edellisestä pelistään saalistanut varkautelaisjoukkue olisi voitolla noussut sarjataulukossa kolmanneksi. Toisaalta SaPalla oli mahdollisuus voitolla nousta WJK:n ohi neljänneksi.

Maalinteon aloitti SaPa ottelun viidennellä minuutilla, kun keskialueelta lähtenyt kova veto painui maaliin. Pari minuuttia erän puolivälin jälkeen Elle pääsi yksin läpi Samahin loistavan avauksen jälkeen ja viimeisteli tasoituksen.

Illan komein osuman nähtiin pari minuuttia enenn puoliaikaa. WJK:n maalin edustalta lähtenyt purkupallo päätyi laidassa tyhjään tilaan, jonne esimmäisenä ehtinyt SaPan pelaaja laukoi korkean roikkupallon yli WJK-puolustuksen.

Toiseen erään tuli sisuuntunut WJK:n joukkue ja tasoitus nähtiin, kun erää oli pelattu vain pari minuuttia. WJK sai rajaheiton jälkeen paineen SaPan maalille ja Emman hieno rangaistusalueen ulkopuolelta lähtenyt veto upposi maalin yläkulmaan.

Ottelun voittomaali syntyi hieman ennen toisen erän puoltaväliä. Laidalta tullut keskitys tavoitti maalin edestä SaPa pelaajan, joka ei avopaikasta erehtynyt. WJK:lla oli vielä hyviä paikkoja tasoittaa, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Näin kolme pistettä pieksämäkeläisille maalein 3–2.

WJK kohtaa syyskierroksella vielä sarjaa johtavan FC Hertan ja taulukon hännillä majailevan LehPan Pieksämäellä lauantaina 23. syyskuuta.